Sipariş vermek için şu adımları izleyebilirsiniz.

1- İstediğiniz ürün için ilgili bölümde, adet ve teknik özelliklerini seçmeniz halinde KDV dahil fiyatını görebilirsiniz.
2- Sepete eklediğiniz ürün için ödemenizi gerçekleştirin. (Kredi kartı ya da havale ile ya da kapıda ödeme)
3- Ödemeyi onayı alındıktan sonra sipariş verdiğiniz ürünler için varsa hazırladığınız tasarımları sisteme yükleyin. Şayet çoklu veya yüksek boyutlu dosyanız varsa Wetransfer üzerinden info@basarbasmaz.com adresine gönderebilirsiniz.
4- Tasarımlarınız baskı için uygunsa onay vermeniz için grafikerimiz tarafından gönderilmiş bir mail alacaksınız. Onaylamadan önce tasarımı dikkatli bir şekilde kontrol etmeniz ve uyarıları okumanız önemli adımlardan biridir. Eğer yüklediğiniz tasarım baskıya uygun değilse ekibimiz tarafından uygun tasarımı yüklemeniz için bilgilendirme maili gönderilecektir.
Not: Ürünlerin açıklama bölümünde bulunan şablon tasarımlardan indirip faydalanabilirsiniz.
Tasarımınızı onayladıktan sonra siparişiniz baskıya alınacak ve anlaşmalı kargo firmasına teslim edilecektir.
 
Sipariş Detay ve Durumu

Üye girişi yaptıktan sonra ekranın sağ üstünde bulunan icona tıkladıktan sonra "Siparişlerim"e tıklamanız yeterli olacaktır. Buradan siparişlerinizin durumunu takip edebilirsiniz. Ve siparişinize dair detayları görebilirsiniz.

Tasarım Yükleme Süreci

Sitemiz üzerinde ürünü satın aldıktan sonra sepetinize gidip alışverişi tamamladıktan sonra "Tasarım Yükle" ekran ile karşılaşacaksınız. Uygun formatta olan tasarımınızı Zip dosyası olarak da yükleyebilirsiniz. Sipariş ekranında da tasarım dosyanızı yükleyebilirsiniz. Lütfen dosya adınızı belirtiniz. Tasarım dosyanızı yüklemeden e-mail olarak göndermek isterseniz, sipariş verdikten sonra tasarım yükle bölümünü atlayıp siparişlerim bölümüne geçebilirsiniz. 

Sipariş Ulaşım Süreçleri

Siparişleriniz gönderilene kadar 3 bölümden geçmektedir; Sipariş ve Onay süreci, Baskı Süreci ve Teslimat Süreci.
Siparişiniz verdikten sonra tasarım onay süreci başlayacaktır. İlgili kontroller yapıldıktan sonra sizden onay alınıp siparişiniz baskı sürecine geçecektir. Baskısı hazır olan sipariş veya siparişleriniz daha sonra kargo aşmasına geçilecek ve paketlendikten sonra belirttiğiniz adrese kargolanacaktır. Daha sonra size kargo takibi için bilgilendirme maili gönderilecektir. Sizde hem siparişleriniz bölümünden hem de ana sayfada üst kısımda bulunan kargo takip bölümünden takip numaranızı girip kontrol sağlayabilirsiniz. 

Teklif Alma Süreci

Sitemizde bulamadığınız bir ürün olduğunda veya verilen adetlere göre daha yüksek bir adet talep etmeniz durumunda Teklif İste bölümünden talepte bulunabilirsiniz.
Teklif talebinde bulunmak için “Teklif İste" butonuna tıklayarak formu doldurduğunuz takdirde talebiniz incelenerek ekibimiz tarafından size dönüş yapılacak ve ek bir bilgi gerektiğinde size ulaşarak gerekli bilgileri talep edecektir.
Dikkat etmeniz gereken hususlar; Teklif formunu eksiksiz doldurunuz. Teklif istenen ürünün tüm özelliklerini açık şekilde belirtmeye dikkat ediniz. Eğer elinizde teklif istenen ürün ile ilgili örnek görsel ya da açıklayıcı herhangi bir dosya varsa formun altında bulunan kısımdan ekleyiniz.
 
Başka sorularınız için bizi WhatsApp iletişim hattımız olan 0552 500 00 13 numaramızdan arayabilir, info@basarbasmaz.com mail adresimize yazabilirsiniz.
Veya canlı destek hattımızdan uygun olması durumunda iletişime geçebilirsiniz.
 
Teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
 
Basarbasmaz Online Baskı Çözümleri Yardım Ekibi.